julrabatt

Dear Diary

Igår när jag köpte julklappar så var jag på NK Handlade för lite mer än 2000 kr hade jag snabbräknat i huvudet. När jag ska betala så säger hon i kassan "699kr tack". Jag sa inget så jag betalade och gick därifrån med snabba steg. Har lite dåligt samvete faktist

Over & out


Inget toalettpapper

Dear Diary

Att sitta på skoltoaletten och ha gjort sitt. Att upptäcka: No toalettpapper what-so-ever. Panik, panik panik. Skriker: HALLÄ? FINNS DE NÅGOT FUCKING TOAPAPPER ELLER?! Och höra en killröst säga: öhh..jag har inget illafall. Inte kul..inte okej

Over & out


felsms

Dear Diary

Det var typ..igår. skickade ett sms som egentligen skulle vara till min bästa vän. Jag hade messat med en kille jag gillade lite och jag skulle uppdatera min kompis. Jag skrev typ "ååhh *namnet* är så sööööööt, så himla rolig! Jag tror att jag kan börja gilla honom på riktigt snart!". Insåg då att jag skickat fel. Han undrade självklart vem det skulle vara till..

Over & out


Petade på gubbens mage

Dear Diary

Jag, min kusin och min bästa vän var på en fotbollscup. Under pausen skulle vi gå och köpa godis från en kiosk som fanns där. Efter att vi köpt godis när vi kommer ut så tappade min kusin en femma under altanen. Min bästa vän får en idé och tycker att vi ska leta fram en kofot. Jag såg att de stod en gubbe nedanför altanen så jag går ner till honom och frågar om en kofot. Han såg lite chockad ut men när jag berättade vad vi ska med den till så ber oss gå in i kiosken och kolla efter en. Jag går förbi honom och min kusin kommer bakom mig och garvar medan min bästa vän inte kan ta sig från platsen för hon stod och skrattade. Jag förstod först inte riktigt vad de skratta åt så jag fråga min kusin sa hon att jag tydligen hade petat gubben i magen och sagt ”dut dut”. Fick någon slags blackout eller något, skämdes jättemycket när jag skulle gå förbi honom igen, men väldigt kul så här i efterhand!

Over & out


Webcam

Dear Diary

Jag satt i webcam med en kille en gång, som jag hade varit tillsammans med under en ganska lång period. När vi hade webbat ett tag började det plötsligt klia som in i *pip* mellan brösten. Jag hade helt glömt bort att jag webbade med honom, så jag drog upp tröjan och började klia. Visst hade jag bh, men så himla pinsamt eftersom killen såg detta i skolan dagen efter! då ville jag bara försvinna därifrån kan jag säga.

Over & out


Incest familjefest

Dear Diary
Jag var inne hos våra grannar igår och förfestade. Då berättade en av dom att han/hans kompis varit i Norrland och festat. Dom hade kört "Jag har aldrig" och han fick för sig att dra en fråga som ingen kunde dricka på. Så han ställer sin fråga "Jag aldrig haft sex med någon av mina mor-/farföräldrar" varpå en tjej dricker. Alla tror givetvis att hon skämtar. Men när dom frågar henne lite senare för att försäkra sig så kommer det fram att hennes morfar var nyskild och deprimerad och hon hade ställt upp på att ha lite sympatisex med honom. Snacka om pinsam tystnad. Jag antar att allt är möjligt uppe i Norrland!

Over & Out!

Kissnödig syster

Dear Diary

Jag åkte buss med lillasyster och hon sitter i mitt knä. Hon säger (jättehögt): ...jag är kissnödig! Jag: Vi går av snart då får du gå på toaletten. Hon: ...försent, jag är inte kissnödig längre (hon pratar forfarande högt). Alla på bussen stirrade på oss och busschauffören blev skitarg.

Over & out


En kurrande mage

Dear diary

Det var en gång när vi hade engelskaprov. Det var precis innan lunch och jag är INTE en sån som äter frukost. Hatar frukost över allt annat, haha. Iallafall så kurrade min mage riktigt mycket. Och en kille i min klass sa att det var en fis och att de luktade fis. Jag sa att det var min mage som kurrade men nej, enligt han var det fis. Så alla trodde på honom. Okej då, jag satt väll och pruttade nonstop i en timme då? (eller inte). Så pinsamt!

Over & out


Ny plånbok

Dear Diary

En gång när jag var ute och julhandlade med min mamma och moster så hade jag en ny plånbok och alla vet att nya plånböcker är inte så lätt att ta ur sina kort ur, så när jag skulle betala mitt köp (ett par vita spets trosor) så trillar ett par kondomer ur plånboken när jag tar fram kortet! den ena ställer jag mig på för att ingen ska se den och plockar snabbt upp den men den andra tar en tant i kön bakom mig upp och säger: "det här är inte min, är det din?" jag tittar ner i golvet och viskar ett svagt: "ja" och tar kondomen och stoppar den tillbaka i plånboken tillsammans med den andra, så betalar jag trosorna och springer ut ur butiken. Både min mamma och min moster skrattade hela vägen hem och tillslut vart det även ett roligt minne för mig.

Over & out


Världens sämsta genväg

Dear Diary

Hade en kompis som cyklade vart hon än skulle, i ur o skur. En kväll skulle hon cykla hem och tog en genväg över en brant sluttning bestående av berg och klippor. Jag stod längst upp och skulle vinka hej då till henne, såg hur hon började cykla iväg och cykeln började studsa & hoppa över hela berget, till slut stannade cykeln och hon låg alldeles stilla. Jag hade skrattat som en galning hela tiden för det såg så himla roligt ut, men jag slutade när jag såg att hon låg alldeles stilla. Hon hade slagit i huvudet och svimmat. När hon vaknade till liv var det första hon sa "Det sista jag hörde var ditt hemska skratt innan jag svimmade"

Over & out


för stolt för att be om hjälp

Dear Diary

Det var en solig dag i början av våren! Jag var ute på övning i militären och livet lekte! Jag fick order om att hämta lite utrustning vi hade i ett bilsläp en bit bort. Och nu var det såhär att jag inte nådde allting utifrån. Så jag var tvungen att hoppa in i släpet, och då hände det som verkligen inte får hända! Släpet gick i baklås! Där sitter jag. Inlåst i ett kallt släp. Det är mörkt och jävligt. Stolt som jag är så kan jag inte med att börja ropa och banka. Jag tänkte att jag skulle lösa det själv. Efter typ 5-10 minuter av pillande på låset i desperation så ringer jag en kompis och ber honom diskret komma bort till släpet. Tror ni han var diskret eller? När locket öppnas och ljuset tränger sig in står min "kompis " och det vidrigaste befälet vi hade i lumpen och asgarvar åt mig. Kul! Verkligen.

Over & out


Mr. Hamster, rest in peace

Dear Diary

En gång när jag var hemma hos mina kusiner så hade jag inget att göra, så jag gick ner i källaren och började leka med deras hamster. Plötsligt hörde jag hur dörren öppnades, hamstern blev rädd och hoppade ner från mina händer. Sen såg jag att min morbror kom in genom dörren, då var jag i full gång med att jaga hamstern. Plötsligt hörs ett högt pip och jag känner något hårigt under min fot, det var hamstern. Alla mina kusiner blev helt förkrossade och jag blev röd som en tomat. RIP Mr. Hamster..

Over & out


Annorlunda wingman

Dear Diary


En gång drog jag med min nuvarande pojkvän på en match när jag hade planerat att ragga på en annan kille! Normalt, eller?


Over & Out!

Pinsamt


Dear Diary

Jag hade varit och fikat med mina kompisar på ett café och skulle gå på toa efteråt. Jag går in och märker att låset krånglar lite, men tillslut tror jag att jag har låst och jag gör det jag ska. När jag väl sitter där på toan öppnas plötsligt dörren och en kvinna i 40-50 års åldern står där. Hon står där i kanske 2-3 sekunder innan hon säger: "Oj, var det inte låst här?" Jag stammar fram: "Eh...hehe, nej tydligen inte..." och när damen stängt dörren springer jag fram och försöker låsa den-vilket inte går, så jag skyndar mig att sätta på mig byxorna och tar ett djupt andetag för att sen gå ut från toaletten. Sekunden innan hon hade öppnat dörren så märkte jag att det inte fanns något papper och gick då till ett skötbord på toan där det fanns papper, tänk om hon hade öppnat då? ;)
Efter denna incidenten skyndade jag mig från cafeét så snabbt jag kunde, samtidigt som damen också gick därifrån, vilket gjorde det hela ännu pinsammare. Tur att det var just hon som öppnade dörren och inte någon kille i samma ålder, då hade jag dött....

Over & Out!spy aldrig när du ska ragga

Dear Diary

En gång var jag på en hemmafest, jag blev stupfull. Hängde i en fotölj mestadels av festen men sedan fick jag reda på att killen jag var kär i skulle komma dit. Jag skärper mig för att verka normal men lyckas sådär. Sekunden innan han kliver in genom dörren var jag tvungen att springa till toaletten och spy. Jag hänger från & med nu på toaletten resten av kvällen. Min kära vän är med mig där inne och jag ber henne ropa in "honom". (inget smart drag) Han kommer in för att höra vad jag har att säga och det enda jag får fram är något i stil med: Heeeej, jag har väntat på dig. Ville bara säga att jag tycker om dig! och drar en riktig spya som avslutning på den meningen. Vi blev aldrig tillsammans..

Over & out


Pythonorm

Dear Diary

En dag började jag prata med en kille som snackade engelska på MSN. Vi börja prata om allt och lite till. Jag frågade om han hade något djur och då svara han "Ja en pytonorm" och jag tänkte ”wow vad coolt”. Dum som jag är fråga jag hur lång den var. Han hade inte tid och svara så han sa att jag skulle få reda på det dagen därpå. Så dagen efter så är jag ju hur nyfiken som helt och när han loggar in är det de första jag frågar. Jag får svaret "9 inches" och det är då jag inser att jag har misstolkat honom totalt. Det fanns aldrig en riktig pytonorm..

Over & out


Tjuvtitt

Dear Diary

För ungefär två år sedan hade jag och min dåvarande flickvän mina föräldrars lägenhet för oss själva och efter lite filmmys så avancerar det. Det började i sängen men vi förflyttar oss mot mitt skrivbord som står precis bredvid ett fönster. Hon står lutad mot skrivbordet och jag kämpar på bakom och märker plötsligt att någon tant står och kollar in från en lägenhet mitt emot. Vi börjar skratta och ska börja dra ner rullgardinen, tro fan att det står 3 fulla grabbar nedansför fönstret och applåderar medan jag drar ner den. Något pinsamt men samtidigt ganska roligt.


Over & Out!

Trängas i busskön

Dear Diary

Jag och min kompis skulle åka hem med Swebus, min kompis tog min väska och gick för att lägga in den i bagageluckan. Jag gick och ställde mig i busskön, men det gick ganska långsamt och jag bestämde mig för att trängas lite, när jag börjar gå ställer det sig en skitsnygg kille i vägen, som jag självklart går in i, han tittar på mig och går sedan och ställer sig någon annanstans. Jag tränger mig fram lite till, helt plötsligt skriker någon något bakom mig, lättskrämd som jag är hoppar jag rakt upp i luften och skriker. När jag har lugnat ner mig hör jag hur någon skrattar bredvid mig, jag vänder mig om och där står den skit snygga killen! Jag fick väl vad jag förtjänade..

Over & out


Blodet droppar

Dear Diary

Det var en gång i åttan då jag hade min mensvecka. Vi satt på en lektion och helt plötsligt började flera i klassen att fnissa. Jag vände mig om och min kompis såg helt förfärad ut. Hon sa "det droppar blod på golvet”. Jag trodde att alla killar skulle tycka det var äckligt men dom tyckte mest synd om mig och sprang och hämtade papper. Dom hämtade till och med en tampong hos skolsystern. Fast det var ändå pinsamt, min manliga lärare svimmade nästan..

Over & out


Hemliga lappar

Dear Diary

Jag & min kompis satt och skickade lappar till varandra på lektionen. Vi skrev om killen som satt framför oss. Vi skrev till exempel att han var skitsnygg och massa annat. Plötsligt bad vår lärare, argt, att få se lapparna. Vi var ju tvungna att visa honom vad vi skrivit och han läste texten på lapparna högt. Den skitsnygga killen vände sig om och alla skrattade. Jag & min kompis ville bara därifrån..

Over & out


En röd julafton

Dear Diary

Vi firade jul med familjen, mamma, mormor, morfar, moster, syrran & jag. Under julen så hade jag min allra första pojkvän, vi sitter och öppnar paketen (vi brukar öppna ett åt gången så alla får titta).  Det blir min tur och det är paketet från min pojkvän, jag öppnar det och ser vad som ligger inuti; ett par röda spetstrosor. Jag tittar upp med en konstig min och antyder att jag inte vill visa. Då säger alla ”jo kom igen du måste visa nu”. Den som tjatar mest är mormor. Jag blir ju så illa tvungen att visa upp de röda spetstrosorna, detta resulterar i en skrattepidemi från alla och ett tomatrött ansikte som jag var ägare till.

Over & out


Inte längre en prins

Dear Diary

Hade börjat prata med mitt ex som undrade om jag ville bli hans kk. Vi båda var ju singlar så jag tänkte att jag kan ju alltid åka och träffa honom och se hur han är. Så vi bestämde oss för att träffas i ett köpcentrum i närheten. Min förväntning var att se ett sött och perfekt pojkansikte, precis som jag minns det. Till min förvåning var detta söta pojkansikte nu täckt med acne. Jag fick sådan chock så jag kände att jag var tvungen att berätta för en vän. Slår iväg ett sms som löd ungefär "träffade ***** och han har typ acne i hela ansiktet, haha". Plötsligt fick mitt ex ett telefonsamtal och gick iväg en liten bit och bad mig vänta. Jag började tänka att min vän var lite seg på att svara så jag gick in och kollade utkorgen i mobilen och då såg jag. Smset var skickat till mitt ex. SÅ pinsamt, skämdes något enormt! Jag fick ett svar tillbaka av honom där det stod "ditt jävla äckel". Jag tror att han kanske blev lite ledsen och skulle nog skämmas ihjäl om jag träffade på honom idag!

Over & out


Försvunna vänner

Dear Diary

När jag var ute & festade en gång så blev det väldigt mycket alkohol, vi hade hyrbil och jag var den enda som fick köra den. Tänkte ju parkerat den utanför klubben över natten men när alkoholen slog till så ändrade sig min hjärna, till det sämre. Jag satte mig i bilen och skulle köra hem tjejerna till där vi bodde. Jag börjar rulla ner åt nattklubben för att leta reda på dom, på något vänster så råkar jag dra på helljuset och lyser rakt mot en rabatt. Vips hittade jag mina tjejkompisar, där sitter dom alla tre och kissar i en rabatt, mitt på vägen. Vi lever idag som tur är men det kommer aldrig hända igen!

Over & out


En het lucia

Dear Diary

Jag var lucia på min skola och hade levande ljus i "kronan". När jag skulle gå ut med tåget när allt var slut så tappade jag kronan bakåt och min luciaklänning började brinna, även klänningarna som tjejerna bakom bar. En lärare kom springandes och min kompis försökte riva av mig klänningen. Det var verkligen pinsamt och på hela min logg stod det "vilken het lucia du var"..

Over & out


Vem är du?

Dear Diary

På min skolavslutning i nian så kom det fram en tant med en blombukett och jag tänkte "hon har säkert gått till fel person eller så är det någon gammal mormors mormor typ". Jag stod inte ut att ta emot blommor från någon jag inte visste vem det var och frågade "får jag fråga vem du är?". Till svar fick jag ” jag är din pojkväns mormor”. Herregud, vi hade varit tillsammans i ett år när detta hände, fruktansvärt pinsamt för mig att jag inte kände igen henne efter att vi firat jul ihop och stått på varandra ett antal gånger...

Over & out


När minnet sviker

Dear Diary

Jag och en kille skulle ”göra lite business” på fyllan en gång precis efter jag hade varit på toaletten. När vi som bäst höll på bad jag honom att förflytta sig neråt, och det gjorde han. Men efter en sekund där nere tog han upp huvudet jättefort och hade blod runt hela munnen, han fick panik och sprang till toaletten. Det var då jag insåg att jag hade glömt sätta in en tampong..

Over & out


Körläraren

Dear Diary

När jag gick på högstadiet så var jag superkär i en kille, som också var en kompis storebror, jag hade känt honom ett tag och till och med varit hemma hos honom en gång när jag var med hans syster. En dag när jag kom till skolan och hade musik så fick vi reda på att vi hade fått en ny körlärare som även skulle hoppa in på studiestugorna lite då och då. Ni tror inte att det var just han? Självklart får ju inte lärare ha relationer med elever, även om det inte är någon stor ålderskillnad. Så jag gick runt och var olyckligt kär. En dag stod jag med mina kompisar och diskuterade högt om hur het den här killen/läraren var och att jag inte skulle ha något emot att göra vissa saker med honom. Plötsligt ser jag hur mina kompisars roade ansiktsutryck ändras till rädsla och vänder mig om. Då står killen och en annan lärare där..jag blev tyst & ville sjunka genom golvet.

Over & out


Take it or leave it

Dear Diary

Jag och min pojkvän var hemma hos mig en kväll, vi låg och pratade om magmuskler. Efter ett tag sa han till mig att spänna mina magmuskler, och när han skulle känna på magen kom en fis! Fy vad pinsamt det var, och vi hade inte varit tillsammans så länge då heller..

Over & out


Toamys

Dear Diary

Min killkompis var på krogen med sin tjej. Dom bestämmer sig för att gå in på toaletten för att ha sex. En vakt får reda på att dom är där inne och börjar banka på dörren. Till slut så öppnade han dörren för att skälla ut dom. Flickvännen som är rätt full försöker förklara att det är inte lika illa som det ser ut genom att förklara att dom är syskon..smart drag.

Over & out


Kiss me

Dear Diary

En gång när jag skulle träffa en kille som jag gillade på stan så hände det en pinsam sak. Vi hade trevligt, och på slutet av dagen tänkte jag ge honom en kyss som han aldrig skulle glömma..och tro mig, han kommer knappast aldrig glömma det! När jag var kanske 2 cm från hans mun kommer en STOR rap! det var så himla pinsamt . och så ni vet så blir jag blir lite dålig i magen när jag blir nervös, så då kom det en stor brakare därfter! jag höll på att dö och ville bara sjunka genom marken..

Over & out


Cheesy

Dear Diary
När jag var yngre hängde jag rätt mycket med en kille och jag såg honom som min allra bästa vän. Jag hade alltid misstänkt att han var lite småkär i mig men det var inget han hade avslöjat så jag tänkte inte så mycket mer på det. En dag sitter vi vid havet och han säger: "Jag måste berätta en sak för dig." Visst, fine tänker jag och då vänder jag mig mot honom. Då säger han: "Ända sen jag såg in i dina blåa ögon första gången visste jag att det var dig jag ville ha!"..... Alltså, HUR kan man säga en sån smörig, klyschig och löjligt kärleksförklaring? Jag vill poängtera att han är den sista personen i världen man hade förväntat sig skulle säga något sådant också. När han sagt så fick jag lite smått panik, reste mig upp och sa att jag verkligen behövde skynda mig hem och äta mat....

Over & out

Allt kan hända på bröllop

Dear Diary

För några somrar sen var jag nybliven singel och allmänt festglad och blev erbjuden att hjälpa till att servera på en kompis bröllop. Vi var ett gäng rätt unga tjejer och killar som skulle servera de drygt 100 gästerna och efteråt skulle vi självklart få vara med och festa. Under de timmarna vi serverade la jag märke till brudgummens best man och man skulle kunna säga att det blev en del flirtande där när jag serverade hans bord. Efter mottagningen flyttades borden undan, vi servitriser tog på oss partykläderna och så körde vi! Jag pratade ju en del med den killen jag lagt märke till och det slutar med att han frågor om jag ska följa med ner på en promenad på stranden... Ni kan ju gissa vad som händer där, speciellt med tanke på att vi hade druckit en del också, så efter ett tag var det dags att gå tillbaka upp till festen igen. Precis när vi kommer runt hörnet står en annan snubbe där utanför ingången till lokalen och ju närmre vi kommer, ju tydligare ser jag att det är mitt nyblivna ex som står där och väntar på oss. Killen jag hade varit på stranden med går in i förväg och jag stannar och frågar mitt ex(som också kände dom som gifte sig) vad han gör där? Jag försöker ju uppträda helt normalt och låtsas som ingenting har hänt men så säger han: " Din klänning är ut och in......" Jag tyckte det hela var otroligt pinsamt och i efterhand fick jag reda på att han hade åkt dit för att berätta hur mkt han ångrade sig och ville bli ihop med mig igen. Jag kan ju tillägga att det ryktades i flera veckor efteråt att två från bröllopet sågs göra en del saker på stranden, men jag vet aldrig om det kom fram att det var vi.

Over & out

Ensamvarg

Dear Diary

Jag skulle äta med två kompisar på McDonalds. Vi ser värdens snyggaste kille och hans kompisar så vi går förbi dem tusen gånger, bara för att dom ska notera oss. När vi ska gå så skriker min kompis över hela McDonalds att jag tycker att ena killen är snygg, då springer jag ut. Grejjen är att det var så halt att jag ramlade rakt på golvet och bara låg där. Sjukt pinsamt! Jag försökte mig på att springa ut igen, trodde att mina vänner följde efter, och jag började skratta högt, men dom var inte bakom mig utan dom va kvar där inne och alla där utanför bara glodde på mig.

Over & out


Man ska inte heller springa runt i glashus..

Dear Diary

En kille i min klass jagade mig i skolan lite på skoj. Rätt som de är hinner jag inte se glasdörren som är i vägen så jag springer rätt in i den. Blev ett ansiktsavtryck och en lång spricka i glaset. Skämdes till tusen!!

Over & out


I korridoren..

Dear Diary

Jag och min kompis var på världens flummhumör, så vi skrev "tjena snygging" på en kille i vår klass skåp. När jag står där och ristar in bokstäverna kommer han precis när jag skriver utropstecknet. Riktigt pinsamt!

Over & out


Lerig väska

Dear Diary

Satt på bussen mot skolan, bussen är FULLPROPPAD med folk och det går varken att komma av eller på pga folkmassan. Alla går av på skolans hållplats och jag tar täten, går först i "lemmeltåget" av skolelever(kanske 100 pers). Hade en vit väska just den dagen, det tyckte jag var smart. Jag snubblar på något och ramlar framlänges. Inte så att jag snubblar snyggt utan jag faller som en stock och väskan flyger rakt ner i en lerpöl. Alla bakom mig ser detta och börjar skratta, jag flyger upp fortare än ljusets hastighet och försökrar mig om att inget sett något. Men jag hade fel. Väskan var nu mera brun och alla bakom mig skrattade. En bra start på en måndag.

Over & out


Brun snö

Dear Diary

Min hund va lös i magen och vi var precis hemkomna från en promenad.  Han hinner gå från porten till precis utanför "garaget", typ carports, så sätter han sig och bajsar och det verkligen rinner ut. jag kan ju liksom inte plocka upp det, skulle bli mer smeta ut det på backen, så jag sparkar lite snö över samtidigt som han flyttar sig nån meter för att trycka lite till. Jag och tittar mig runt lite medans han sitter och trycker och så kollar jag bakom mig och upptäcker att det är en kvinna som står och glor på mig i hennes köksfönster. Jag grävde snabbt fram det rinniga bajset ur snön och tog snabbt fram en påse och gick därifrån. Brun snö.

Over & out


Organism? eller?

Dear Diary

På en NO lektion så skulle jag svara på en fråga där svaret var "organism". Istället svarar jag såklart "orgasm". Min lärare försökte tillrättavisa mig genom att snällt säga "det där var nog fel" men jag svarade "nej det är det inte" eftersom jag då inte hade insett att jag sa fel. Tog ett tag innan jag förstod vad jag hade sagt.

Over & out


En klant på teater

Dear Diary

Eftersom jag är musiker är saker som händer på scenen lite extra jobbigt. En av händelserna var när jag var med i en teateruppsättning av Kalle och chokladfabriken. Jag spelade mormor och när allt var slut skulle vi ställa oss inför publiken och ta emot applåder och ovationer. Jag skulle kliva ur sängen vid tackningen och trillar självklart ut ur sängen ner på scenen. Finns väl aldrig något snygg sätt att rädda situationen på direkt.

Over & out


McDonaldskrig

Dear Diary

jag & ett par kompisar var inne på Mcdonalds och åt, det satte sig ett gäng fjortisar brevid. Dem började titta snett mot oss, och flinade så en kompis, som inte har världens bästa temperament, frågade rakt ut vad dem glodde på. dem kände sig antagligen förolämpade för dem började kasta papper (från hamburgarna) på oss. Vi skrattade mest, men kastade självklart tillbaka.. och vad händer? jo, precis när jag kastade ett kladdigt hamburgarpapper går en som jobbade förbi och får den på sig! hon blev arg och vi bara skrattade åt henne. hon fick värsta rycket och började jaga oss, ut ur Mcdonalds! Nackdelen var att jag skrattar när jag blir blir nervös så jag kunde ju självklart inte springa, för att jag vek mig av skratt.. tur att hon inte fick tag på mig iaf, haha!

Over & out


RSS 2.0