Pinsamt

Dear Diary

Jag är en helt vanlig tjej, med leggins, nitstövlar och de senaste tröjorna från Gina och när jag gick i tvåan på gymnasiet så började det helt plötsligt klia så otroligt mycket i min röv! Så jag ställde mej en bit bort från mina kompisar och började klia och det var så himla skönt, ni vet känslan av när det kliar någonstans och så kliar man! När jag står där med händerna i byxorna kollar jag bak och där står två killar och stirrar på mej med ögon stora som solar. GUD VAD PINSAMT!

Over & Out!

Rumpgnid

Dear Diary


För två år sen när jag gick i 5:an så skröt jag mot en kille i min klass (på skojj) med att jag kunde spela trummor på hard på rockband. Och så lutade jag mig framåt, vickade på rumpan och backade samtidigt bakåt, och sa "Ha ha ha ha". Jag backade tills jag stötte emot något, och jag trodde det var min kompis, så jag fortsatte vicka på rumpan. Sen sa jag "Sabrina" (min kompis) men hon svarade mig inte, så jag sa det lite högre, men hon svarade fortfarande inte och kollade jag bak och skrek "SAAABRINA!!" och såg sen att det inte var hon som stod bakom mig, utan det var en kille (som väntade på killen jag skröt mot) som gick i 6:an som jag hade stått och gnuggat rumpan mot! Jag fick panik och sprang ner för trappan där min kompis stod och asgarva!Gud var skämdes, och han har inte pratat mig sen dess, och nu går jag i 7:an och han i 8:an och han har skåp PRECIS bredvid mig. Och nu säger en av hans kompisar hela tiden "Cassandra, Cassandra!" (mitt namn) varje gång jag ser dom typ.Nu har jag lärt mig att alltid kolla vem som står bakom mig, men jag kollar aldrig vem som står framför mig.

Over & Out!

överraskande påhopp

Dear Diary

Em gång under hösten när jag gick i ettan stod jag och min kompis Erika och väntade på bussen. Helt plötsligt sa Erika "Titta, där är ju Olivia" och så sprang hon fram och skulle hoppa på henne och ge henne en kram. När hon var påväg såg jag att det där var ju inte Olivia, men jag sa inget, så Erika sprang fram och hoppade på en helt främmande person. Lite pinsamt för henne, men jag skrattade så jag höll på att dö.

Over & OutRSS 2.0