För full för att...

Dear Diary

En kompis kom hem från krogen och var väldigt nödig. På grund av lite för mycket öl i kroppen orkade han inte ta av sig brallorna så han ställde sig i duschen och bajjade ner sig med flit. Sen tog han av sig dom och la dom utanför duschen innan han somnade. På morgonen funderade han på hur han skulle göra för att få rent dom. Han kände väl motvilja till att lägga dom i blöt å hålla på innan han skulle slänga dom i tvättmaskinen, så han kom på den grymma idén att skaka dom ut genom köksfönstret (han bodde på första våningen) eftersom bajset var torrt så liksom yrde det loss. Sen var det problemet ur världen!

Over & out

Tänk först, prata sen

Dear Diary

Det var en dag när jag var på gymmet. Passet innan det jag skulle gå på höll på att plocka ihop och gå ut så deltagarna på vårat pass gick in undertiden. Väl där inne så träffar jag på en gammal barndomskompis och hennes mamma. Vi började snacka om passet jag skulle gå på och att det är så himla roligt men man får träningsvärk på ställen man inte visste fanns. Så säger jag: aa, jag gick ju som ett jävla cpbarn i en vecka efter. Ingen av dom varken log eller skrattade och jag undrade vad jag sagt/gjort eller om jag typ luktade illa. Mitt i passet slår det mig bara att mamman jobbar med cpskadade och dottern utbildar sig till att jobba med människor med funktionshinder. Bra jobbat av mig!

Over & out


Bannlyst från donken

Dear Diary

Jag och min pappa var inne på McDonalds och hade precis beställt varsin hamburgare och varsin dricka. När jag ska ta brickan med allt så faller en dricka ut och allt rinner ner på golvet och ja, det var väl lite otur men inte så himla pinsamt. När vi fått en ny tar pappa brickan och tappar ut båda två drickorna rakt ner på golvet så de går sönder och allt rinner ut....Nu börjar det bli lite pinsamt och jag ler generat mot damen i kassan. När pappa ligger på golvet och torkar upp allt så tar jag brickan med de nya drickorna och när jag har brickan över pappas rygg reser han sig upp och alla drickorna går sönder IGEN! Nu blev det för mycket så jag gick därifrån....


Over & Out!

Arg passagerare

Dear Diary

En gång så försökte jag hinna med bussen men såg att den åkte. då sprang jag och ställde mig i vägen för den och försökte stoppa den med handgester men den fortsatte att köra. då gjorde jag en annan handgest. jag visade fingret. jag gick upp på trottoaren och rätt som det var så stannade bussen precis bredvid mig och öppnande dörren. chauffören frågade då "vad fan gör du!? jag skulle ju plocka upp dig!". det var faktiskt ganska skämmigt!

Over & out


Busringning

Dear Diary

Jag och mina kompisar skulle busringa till en kille som ena tjejen var kär i. Signaler gick fram och jag, som höll i telefonen, fick panik och slängde den på sängen (det var en ihopfällbar telefon) så jag bara fällde ihop den utan att trycka på den röda lurknappen. Då säger en av tjejerna " haha det var kul x och y" (hon säger våra namn). Vi hör sedan hur det kommer ljud från sängen. Det visade det sig att jag inte stängt av telefonen och att killen satt och lyssnade!!

Over & out


Business

Dear diary

En sommarkväll var jag & mina tjejkompisar och badade, ända tills sent inpå natten. Vi hade sådär kul så ingen ville gå hem. Eftersom vi hade grillat och ätit massa mat nere vid stranden så ledde till att alla blev bajsenödiga. Det fanns ingen bajamaja eller skogsdunge i närheten så en av tjejerna satte sig i en klippskreva och bajsade, alla andra gjorde också sina "business", och så var det problemet ur världen. Dagen efter var det en lika fin sommardag och vi åkte ner till samma plats, fast på dagen. Vad vi inte tänkte på var att det låg fyra bajshögar på klipporna där folk skulle sola. Vi valde ett annat ställe att sola på efter den dagen.

Over & out


Handbollsklister

Dear diary

På mitt gamla jobb hade vi en gubbe som var ganska otrevlig. Vi bestämde, några stycken, att vi skulle jävlas med honom. Jag sprang iväg och köpte handbollsklister. Medans några lurade ut honom ur rummet så smet jag in och sprayade telefonen FULL med handbollsklister. Sedan ringde en av tjejerna till honom och jag stod utanför hans dörr för att se om skämtet fungerade. Han svarade och hon ställde sig fråga. Dom pratade länge(såg hon till) för att handen skulle fastna ordentligt. När han la på luren så gick det bra att lägga ner den, men när han skulle loss handen från luren så hängde hela luren med upp igen. Hans förvirrade min och hur extremt roligt det såg ut fick mig att bryta ihop utanför hans dörr, tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv.

Over & out


Hämnden är ljuv

Dear diary

Jag & min syster hade bråkat, hon hade självklart fått medhåll av våran mamma vilket gjorde mig helt vansinnig! Jag satt och funderade på en riktigt bra hämnd för att det tyckte jag att hon skulle ha. Uppe i köket låg, väldigt lämpligt, hennes tandställningsgom som hon hade på nätterna. Jag kände djävulshornen växa ut ur min panna och hur jag skrattade som en elak häxa. Jag tog en kniv ut besticklådan och skred till verket. Inställningarna på tandställningen blev aldrig densamma. Kvällen kom och syrran skulle sätta in gommen för natten. Hon fick knappt dit den och hon hade ont hela natten. Av fick hon knappt heller. Jag var nöjd.

Over & out


Lursmygar'n

Dear diary

Jag lyssnar alltid på musik på lektionerna. En gång på svenskan satt alla helt tysta och jobbade på att skriva en novell. Helt plötsligt känner jag hur jag måste fisa och jag vet att jag inte kan hålla den inne så jag försöker göra en smygare och jag tror jag lyckas eftersom att jag inte hör något själv. Så då sitter jag där och små ler lite för att ingen har hört mig. Då hör jag i hörluren hur min kompis som satt på andra sidan rummet skrev till mig på skype där det stod "prutta du precis?" då vänder jag mig om och ser hur alla tittar på sig och börjar driva om att de luktar och så. Snacka om att man aldrig ska försöka göra en smygare när man har hörlurar på sig...

Over & out


Sleepfarter

Dear diary

jag har en tendens att alltid bli bubblig i magen när jag ska sova över hos folk. får självklart alltid hålla inne med fisarna. det blir bara värre & värre och tillslut vet jag inte vad jag ska göra, magen låter som ett vulkanutbrott och jag kan inte bete mig normalt. ett trick jag brukar ha är att jag väntar tills den jag sover över hos har somnat och sover riktigt djupt, då kan jag släppa ut det. jag känner mig så lättad efteråt

Over & out


Ny i klassen

Dear Diary

Jag kommer ihåg när jag hade börjat i en helt ny skola och klass i nian, jag kände absolut ingen. Vi skulle ha muntligt föredrag inför hela klassen och jag tänkte att jag skulle göra ett gott intryck på tjejer, killar och lärare. Precis när jag börjar prata så råkar jag släppa världens brakare. Alla slängde sig på golvet och vred sig av skratt. Jag skäms fortfarande när jag tänker på det...

Over & out 


All by myself

Dear Diary

En dag när jag satt och väntade på bussen "helt ensam" kom min favvolåt på i mina öron, och eftersom att det inte var någon där så började jag sjunga och dansa jättefult. Jag vänder mig om efter ett tag för att ta mitt busskort ur väskan och vad tror ni jag ser då? Jo, två jättesnygga killar garvar ihjäl sig och spelar in en video på mig! Piiiinsamt....tar aldrig den bussen därifrån längre.....
Over & Out!

Kära pappa

Dear Diary

När min pappa fyllde 70 år så ordnade familjen ett stort kalas för honom. Jag & min syster ordnade mat, vin och presenter. När vi hade börjat äta så knackade min syster högt i sitt glas och skulle börja hålla sitt tal. "Kära pappa....." sen la hon värsta brakaren när alla var knäpptysta och tittade på henne och väntade på talet. Hon blev alldeles stel och sprang därifrån. Jag fick en skrattattack som var så våldsam att jag fick astma och fick ta astmaspray i 2 dagar.

Over & out


Vin & sugrör

Dear Diary

För ett tag sen var jag på en fest, vi hade druckit vin ur flaska med sugrör vilket gjorde att vi blev ganska ordentligt fulla och hade dessutom ätit kinamat. Väl framme hos killen som hade festen var jag ganska packad och det snurrade rejält i huvudet. Han såg så konstig ut tyckte jag så jag frågade "Är du utvecklingsstöd eller"? Han blev inte jätteglad men jag fick komma in i allafall. Efter ett tag började jag må väldigt dåligt och gick i deras bastu och spydde upp all kinamat där inne. Eftersom jag både förolämpat honom OCH spytt i hans bastu så smet sedan tyst och försynt ifrån festen.

Over & out


Lingonveckan

Dear Diary

En av mina klasskompisar och jag hade gått på fest tillsammans hos min kompis, det var det inte en fest med alkohol och cigaretter utan en liten parallellklassfest där man skulle ta med present och se fin ut. Jag & en kille blev väldigt intima & fortsatte in i, tjejen som håller i festens, föräldrars sovrum. Efter några minuter skådar jag en blodfläck stor som en hand och kollar ner mot mina blodiga ben och han skriker USCH, varpå ALLA på festen kommer in och kollar vad som hänt. Jag glömde helt bort att det var den tiden på månaden!

Over & out


shotrace

Dear Diary

Min släktings familj hade byggt ett nytt hus, de var mer eller mindre färdigt, lite kakel här och där som fattades men de hade flyttat in alla sina grejer och lagt det i en hög i vardagsrummet. För att undvika stöld så kom vi fram till att jag, min släkting och en gemensam vän skulle sova över hos honom. Efter lite snokande hittade vi en vodkaflaska och en kortlek. Vi började genast köra lite kröklekar och i och med att vi inte hade någon blanddricka blev det vodkashottar som gällde. Efter någon timma då flaskan var slut (och jag fick dricka mest med min otur i kortspel) så hur fjantigt de än låter blev vi skitnödiga alla tre, och det var bara en toalett som funkade för tillfället. Min släkting tog täten och gjorde sin sak, sedan förlorade jag en kluns med min vän och fick vänta ytterligare.. då kunde inte jag hålla mig mer. Frågade min släkting om jag kunde gå ut och skita någonstans. Det kunde jag, ”det finns en sandlåda utanför där barnen brukar leka" sa han. Jag gick ut och gjorde min grej, lite halvfull så. Kom tillbaka, sedan gick vi alla tre upp igen och fortsatte köra kort utan alkohol. Plötsligt kände jag hur de snurrade mer och mer. Nu var de inte långt innan jag skulle spy ut allt... jag sprang ned för trapporna mot toaletten(där det inte fanns någon lampa) satte mig ned och spydde allt va jag hade.. givetvis var locket stängt. Nu låg det alltså spya överallt i toaletten, och en golvmopp blev lösningen till det lilla problemet. Dagen efter vaknar vi och skrattar åt kvällen som var. Efter frukost går vi ut och ser att jag inte alls hade skitit i sandlådan som låg en 100m bort, jag hade bajsat precis utanför dörren. Frenetiskt torkar jag bort det och hinner precis torka klart innan min släktings föräldrar kommer hem för att inspektera läget. Vi pratar lite och så, sedan går fadern in till toaletten och kommer ut, han frågar varför det är blött på golvet, och varför de ligger spaghetti bitar lite här o där. Byggarna som skulle kakla toaletten var nog inte överlyckliga den dagen dom skulle tillbaks till arbetet..

Over & out


förlåt mig

Dear Diary

Vi var 16 år, hade falskleg och hade varit ute på krogen. Var kvar till stängning, jag och två tjejkompisar var påväg hem. Juldagen, 07.00. Vi hade haft sjukt kul och på vägen hem fick vi för oss att vandalisera bilar. En stackare hade parkerat sin nya Saab utanför lägenhetsporten in till min kompis lägenhet. Dyngraka som vi var fick vi för oss att bajsa på bilen. (vet absolut inte var idéen kom ifrån?!) Min kompis satte sig på motorhuven, jag tryckte ner fingrarna i halsen och gjorde även en spya över hela huven. Till sist kletade vi in bilen i Toblerone. Förlåt säger jag nu, så här fem år efter till dig som fick skölja bort det. Bara äckligt. Det mest konstiga jag gjort tror jag, men i efterhand har jag konstigt nog inte garvat så mycket heller. Vettet var definitivt på semester. Men vad göre om 100 år? Nada.

Over & out


toalett"stol"

Dear Diary

En gång satt jag hos en kompis och hade druckit friskt med vin. vi gick ut på ett ställe och jag fick för mig att dricka ännu mer med en kompis som va hemma på besök. Givetvis blev jag jättefull och skulle hem till en polare för att sova men kom inte längre än innanför dörren när jag tog av mig alla kläderna och skulle kissa. Saken var bara det att jag va så full så jag visste inte vad jag gjorde så jag kissade i hallen istället. Min kompis sa då till mig att jag skulle skärpa mig och sätta mig ned på toan istället. Full som jag va så trodde jag första bästa stol va toan så satte mig glatt på den och fortsatte kissa. Typiskt att det va en av köksstolarna och inte toan visade det sig dagen efter..

Over & out


lösbröst

Dear Diary

Skulle ut en kväll och hade tagit på mig en sån gelé-BH som man klistrar fast. jag & mina tjejkompisar var alla väldigt fulla och splittrades under kvällen. kvällen slutade med mitt ragg & jag skulle åka iväg i hans bil. vet inte varför vi inte kom iväg men det slutade med att det blev ganska mycket naket i bilen. när vi skulle gå "all the way" å inser jag att jag har mina lösbröst på mig och sliter av dom medans jag halvskriker(högljud fylleröst) "this doesn't feel right!!"
snacka om att killen blev snopen!

Over & out


sista chansen

Dear Diary

Jag var utomlands i sommar. det var sista kvällen & jag var full som en kastrull. hittar mig en kille på nattklubben som jag gärna ville ha med in på toaletten(kändes som bästa stället just då) & ligga med. drar med honom åt det hållet och allt går bra tills vi kommer till vakten som står vid toadörren(jag visste inte att dom stängde precis då). vakten förstår exakt vad vi ska göra och jag säger till honom: nooo, pleaaase, it will just take two minutes!!
killen jag hade med mig gick väldigt snabbt därifrån, har en känsla av att han blev riktigt förolämpad..

Over & out


tomatface

Dear Diary

Häromdan när jag satt på föreläsning kom en snubbe lite sent inspringandes nerför de långa trapporna som leder ner till sittplatserna. Alla i hela föreläsningssalen ser när man kommer. Så det gäller att vara tyst och smidig liksom. Denna sent inkomna snubbe var inte det...han halkar och sätter sig på röven ner för alla typ 25 trappstegen. Snygg tomatrodnad han fick då!

Over & out


panik & spya

Dear Diary

jag har en kompis som hatar spyor. en gång efter en utekväll, alla var rätt berusade, så skulle vi ta nattbussen hem. vi går lugnt på och ser att någon har spytt längst fram i bussen. alla undviker den sviniga spyan utom tjejen som hatar spyor.. som halkar & ramlar i den. hon får panik och springer av bussen. när hon står utanför så inser hon att hon faktiskt måste med bussen hem som hon precis sprang av. hon springer förtvivlat på igen och ramlar i samma spya.

Over & out


Hjälp på traven

Dear Diary

jag och två tjejkompisar åkte ut till vår killkompis landställe för att festa. Den ena tjejen och killen var ganska heta på varandra men vågade inte riktigt ha sex trots massa alkohol, så jag och min tjejkompis bestämde oss för att hjälpa dem lite på traven genom att säga "vi har en fyrkant". vi börjar alla gosa lite och sen smiter jag och tjejkompisen där ifrån och de börjar att ha sex. Sen hörs ett pruttljud...min tjejkompis säger det måste varit trycket. Vi har stått utanför och hör allt detta och fick oss ett riktigt gott skratt!

Over & out


Barbeque

Dear Diary

På en buss, mitt ute i ingenstans någonstans på väg mellan Kambodja och Laos. Jag och en vän är de enda turisterna på bussen och ingen annan kan engelska. Bussen får självklart motorstopp och vi har ingen aning vad som händer. Vi väntar i 2 timmar och plötsligt kommer en ny buss som plockar upp endast mig och min vän. Vi kliver på och lyckligtvis är det fler turister på den bussen vilket gjorde oss tryggare. Vi börjar rulla och hinner åka i ungefär 30 min. Vi hör busschauffören skrika och börjar tvärnita, folk flyger som vantar och bussen slirar på den gropiga vägbanan. Jag är helt säker på att vi ska välta och jag kommer helt ärligt dö. Vi hör en tung smäll och jag kollar ut genom det vänstra fönstret och där flyger det, bokstavligt talat, en ko på säkert 400 pannor. Bussen stannar, chauffören plus två australiensiska killar kliver av bussen, tar ut alla väskor ur bagageutrymmet och slänger in det i bussen. Dom tar den halvdöda kossan och slänger in den i bagageutrymmet. Sedan åker vi i 5 timmar med en ko, som senare självklart avled, under oss. När vi kliver av ser att det rinner blod från luckan och 2 personer börjar spy. Chauffören sade bara ett enda ord: "Barbeque". Ingen bekännelse direkt men kul läsning!

Over & out


Dance with somebody

Dear Diary

En utekväll blev jag i vanlig ordning ordentligt nersupen och drog ut på dansgolvet med en kompis. Ett gammalt ligg börjar dansa med mig, allt är väl ganska lugnt ändå. Det visar sig att hans kompis i sin tur också är ett gammalt ligg. Han börjar dansa med mig bakifrån. Så där står vi tre, tätt ihop på dansgolvet, och dubbelmackar. awkward!

Over & out


Väckarklocka

Dear Diary

För några år sedan när jag hade väldiga problem med min mage, var bland annat gluten överkänslig fick jag stup i kvarten gaser i magen, gaser som verkligen INTE ville ut. En gång blev jag riktigt fisnödig men jag kunde inte släppa mig då jag satt med svärföräldrarna i soffan. När jag skulle gå och lägga mig med min pojkvän och äntligen slappnade av, somnade, vaknade jag av min fis. Tänk er, att vakna av att man själv fiser, HAHA!

Over & out


Pill i rumpan

Dear Diary
När jag var ca 14 år gick jag på stan med ett par vänner och plötsligt börjar det klia på min skinka. Jag försökte klia lite diskret utan att folk skulle skulle börja undra vad jag gjorde. Jag ställde mig vid en vad jag trodde var en husvägg och river utanpå byxorna. Det visar sig att det var ett fönster till en restaurang jag har ställt mig mot och det var ett sånt fönster som kan kan se ut genom men inte in... Gissa vad folket inne på den restaurangen skulle prata om sen.

Over & out

Kyrkprutt


Dear Diary
När jag var liten, säkert bara en 7-8-år, så hade vi skolavslutning i kyrkan. Jag och en kompis satt och flummade lite och plötsligt känner jag hur jag måste fisa men jag håller igen såklart. Plötsligt säger min kompis något jätteroligt och jag börjar skratta som en galning samtidigt som jag släpper mig, det blir självklart en jättehög prutt så det ekar i hela kyrkan. Det mina vänner, det var pinsamt!


Over & Out!

Kallt

Dear Diary
När jag var på rock at sea kryssningen så var jag ute och tog en cigarett. Då kom det förbi en tjej som kanske var 20 år äldre än mig och det slutade med att hon gav mig en avsugning, vilket tyvärr var hemskt på grund av kylan.
Over & Out!

ger mig själv en egen diagnos

kära dagbok

jag tror jag är lite lätt efterbliven. sitter i köket och jag insåg precis hur lugn jag blev av att höra diskmaskinen gå. låter så mysigt när vattnet bubblar runt där inne. har inte kommit så långt att jag kan sitta och titta på tvätten som snurrar i tvättmaskinen. lovar att återkomma om det skulle inträffa.

over & out


nudist

kära dagbok

när jag bodde utomlands hos en familj så brukade pappan bada naken i poolen, oftast utan att jag visste om det. det ledde till att det blev en del jobbiga situationer för mig när jag skulle föra ett samtal med honom och han stod där naken. en gång var han naken inne på sitt kontor också, det är ofta svårt att fokusera på ansiktet i en sån situation.

over & out


kafferep

kära dagbok

Jag har en tråkig tendens att ibland inte slänga varor i kylskåpet förrän låångt efter utgångsdatumet. Kanske man ändå kan äta/dricka det nångång i nödfall om det inte finns nåt annat hemma. I alla fall, så hade jag en tjejkompis på kaffebesök häromveckan. Hon tar fram den en-månad-gamla mjölken och häller upp en tjock, sur mjölkboll i kaffet. Fail.

over & out


hungrig?

kära dagbok

när jag var liten brukade jag äta upp mina kompisars läppsyl. dom undrade alltid vart dom tog vägen och jag svarade oftast med jordgubbsandedräkt(beroende på vilken lukt läppsylet hade) "jag vet inte, din syrran kanske har ätit upp det?"

over & out


är jag scchhhnygg?

kära dagbok

När jag var yngre och ville imponera på en äldre kille svepte jag i mig en flaska zarnoff (Vodka), till en början var allt som vanligt men efter en stund slog det till och där var jag. Så full som jag var trillade jag igenom bänkar, landade i buskarna, spydde ner uteplatsen och i bussen där jag även blev utskälld av busschaffören. Behöver jag säga mer än så? Mina vänner var på väg att lämna mig där men tack och lov gjorde dem inte det. Imponerade jag på den äldre killen? Nja, han kom i alla fall ihåg mig efter det och tyckte att det alltid var lika roligt att bjuda med mig på fest!

over & out


När ingen ser...

Kära dagbok
Jag kissar alltid i vattnet och det spelar ingen roll om det är i havet, i duschen eller när man badar badkar. Att jag ibland har med mig någon tjej som sällskap i badkaret/duschen ibland hindrar inte mig!
Over & out!

Gult är fult

Dear Diary
En dag var jag och tog mig en simtur i en närliggande simhall och när jag är inne på min sisådär 12e längd hamnar jag bakom en rätt långsam och seg tant. Jag simmar där en kort stund när jag plötsligt ser en gul strimma komma från hennes nedre regioner och den sprider ut sig i vattnet mer och mer. Jag är ju expert på att svälja halva simhallen när jag badar med så det satt fint i magen.
Over & out!

I like to party

kära dagbok

min vän slår rekordet i fylla. en helg drack hon så mycket att hon, nästan, lyckades smita in på en nattklubb genom att hoppa över ett staket och fastna i det. vi försöker ringa henne men får inget svar, så vi beger oss till nattklubben där hon ligger på en bänk utanför nattklubben, helt utslagen. mobilen är helt förstörd. på något sätt har hon tappat tangentsatsen och baksidan av skalet. vakten ber oss vänligen ta med henne hem för att hon har vart ett störande moment. väl inne i taxin vill hon spy hela tiden men det kommer inget. vi tar ut henne ur taxin och hon ramlar ihop på trottoaren. jag & min kompis börjar tappa tålamodet och låter henne ligga en stund medans vi försöker tänka ut hur vi ska få in henne i lägenheten som ligger tre trappor upp. medans vi hinner tänka så har våran kära vän kissat ner sig och ligger och små-ler. vi lyckas få upp henne till lägenheten men är alldeles svettiga och stinker kiss. hänger henne över toalettstolen och inser att det är den bästa sängplatsen hon kan få inatt. ingen ville ha henne bredvid sig. dagen efter var hon helt paralyserad av bakfylla & minns inget.

over & out


syskonkärlek

kära dagbok.

Efter att jag gjorde slut med mitt ex, så tänkte hon ge igen genom att vara med flera killar direkt efter mig.. då svarade jag genom att ligga med hennes syster. jag kom fram efter den här kvällen att jag var tillsammans med fel syster.

over & out

 


sneaky steve

kära dagbok.

Jag kör samma taktik med varje hemsläp jag får. Dagen efter säger jag att jag har träning, följer henne ut till en korsning och säger att träningen ligger motsatt håll bussen är, sen väntar jag tills hon gått tillräckligt långt, och sen vänder jag hem igen.

over & out


FORE

kära dagbok

En dag när jag var ute på golfbanan i somras sköt jag iväg min boll innan de framförvarande hunnit undan. Bollen träffade självklart en av tanternas bag så det dunsade högt och sen studsade bollen vidare och träffade den andra tantens ben. Kan tillägga att jag glömde skrika FORE. Jag ville bara krypa ner och gömma mig i min bag då.

over & out


fylleångest?

kära dagbok

En kväll när jag var ute i Göteborg fick jag en utmaning av en kompis att låtsas vara brittisk och ragga upp en tjej på det. Lång historia kort är att jag lyckas. Men på morgonen frågar hon mig på svenska om jag sovit gott och då svarar jag självklart på svenska trött som jag är, många hårda ord som ges till mig då. Som om det inte vore nog plingar det på dörren och där står hennes föräldrar som lägligt levererar en soffa. Tro det eller ej men JAG och hennes pappa bär upp soffan innan jag försvinner som ett skott.

over & out


pinsamt

kära dagbok

en i min klass fes jättehögt i klassrummet idag och skyllde det självklart på mig så alla i klassen började skratta.

over & out 


oh-oh..fart

kära dagbok

När jag var arbetslös så gymmade jag varannan dag och på det gymmet var det en skitsnygg tjej som hade samma träningsschema som jag. Om hon också var arbetslös eller bara desperat kåt på mig vet jag tyvärr inte men jag vet att hon gav mig lite trånande blickar och jag gav självklart detsamma tillbaka.
När hon gick förbi mig medans jag körde sit-ups så valde hon tyvärr jävligt fel tidpunkt. Jag var gasig så in i bomben i magen efter att ha käkat chili con carne 2 timmar innan. Jag behöver nog inte säga att den dåliga tidpunkten hon valde var när jag inte orkade hålla inne det stora gasmolnet som mer eller mindre konkurrerade med Jupiter om den största gas-samlingen i vårat universum.
Efter det så var vi inte på samma träningsschema längre...

over & out

att jobba är livet

kära dagbok

En gång när jag var på väg hem från en strippklubb i Los Angeles så satt jag på busshållplatsen och väntade. Då kommer två transsexuella horor och slår sig ned. Den ene bredvid mig och den andra i mitt knä. Medans jag känner hennes pung mot mitt lår så sitter vi och pratar om livet och alla dess problem. Efter 30 min och en buss som jag struntade i att hoppa så var de tvungna att jobba igen. yes, you heard me !

over & out

pasta med bajs

kära dagbok

min kompis var dålig i magen och gick på toaletten. det blev självklart stopp och han använde en träslev för att få loss det. på eftermiddagen skulle min andra kompis laga mat till ett par stycken och använder då sleven till att röra om i pastan. alla vi fem som åt tyckte maten var jättegod tills vi insåg vad som var i maten.

over & out


ligga, någon?

kära dagbok

inatt drömde jag en sexdröm om min lärare. han är lika gammal som min pappa. hjälp!

over & out


slarvmaja

kära dagbok

skickade ett sms till en kompis om hur fruktansvärt tråkig, dålig och allmänt värdelös killen jag dejtade var. självklart utan att titta en extra gång så skickar jag meddelandet till killen jag skrev om. enda svaret jag fick var "tack".

over & out


free falling

kära dagbok

för ett tag sen så satt jag helt still i min säng. skulle sträcka mig efter en penna och ramlar ur min säng utan att ens vara nära kanten. allt gick i slow motion och jag hann svära & prata med mig själv under fallet. jag var ensam hemma så jag hade ingen att skratta åt det med heller.

over & out


ett gott skratt förlänger livet

kära dagbok

ibland när jag skrattar så använder jag inte munnen utan kör skrattet via näsan. inte jättesmart för ibland så tror man att man har mindre snor än vad det egentligen finns där inne. samtidigt som jag då fnyser ut skrattet så åker det en dagsranson snor med ut. väldigt attraktivt

over & out


familjekär

kära dagbok

när jag var mindre så var vi på besök hos mormor. då bestämde jag mig för att bajsa på hennes matta. lyckades pricka in bara mattfransarna så hon fick klippa av dom. snällt barnbarn.

over & out


"tjejer bajsar inte"

kära dagbok

Jag skäms mycket över att fisa och rapa inför min pojkvän. En gång för 2 år sen runt vintertid så gick vi ut för att leka i snön. När vi var påväg tillbaka så lufta han upp mig på min axel och för varje steg han tog desto mer tryckte han mot min gasfyllda mage, och olyckan skedde. Jag fes. Det värsta var ju att min rumpa var precis vid hans ansikte.

over & out


100 % återanvändning

kära dagbok

jag får ofta presenter jag inte tycker om. därför ger jag bort dom så fort tillfälle ges. ibland har jag otur; då hamnar dom hos personen jag fick den av.

over & out


Ibland är det bättre att vara tyst

Kära dagbok
Jag var väldigt irriterad på allt och alla en dag på jobbet och det var speciellt en gubbe jag störde mig på extra mycket. Jag kännde ju att jag behövde få utlopp för min frustration så jag går till två av mina jobbarkompisar och börjar berätta tydligt och detaljerat om hur mycket jag stör mig på den här gubben. Jag slänger ur mig åsikter som att "Han tror han är någon slags chef" och "Han tror att han är bättre än vad han är" men mitt i allt detta hatande märker jag att jag inte får någon respons av mitt sällskap. "Lite måste ni väl ändå hålla med mig?" frågar jag varpå den ena svarar: "Fråga xxx, det är ju hans pappa." Jag insåg ganska snabbt att det var inte ens någon ide att försöka förklara sig ur den här situationen...
Over & Out!

Skönsång

Kära dagbok


Det är sista terminen i trean och hela min klass är samlad hos min lärare för att äta middag och mysa. Vi sitter runt ett gigantiskt matbord och alla snackar i smågrupper. Plötsligt riktas dock all uppmärksamhet mot mig och min pågående historia. Vi har pratat om hur sjukt lyhört det är på skolan och hur typiskt det är att musiksalen ligger ovanför vårt klassrum. Jag börjar berätta om mitt slutprov i språk som ägde rum just under en musiklektion. Självklart blev jag störd av alla instrument, speciellt trummorna. Jag poängterar dock att idioten som sjöng var sååå fruktansvärt dålig. För att verkligen illustrera hur förjävligt och falskt det lät börjar jag sjunga. Som en 15-årig kille i målbrottet. Det lät alltså inte så vackert...Jag känner inte riktigt av läget men märker ändå att ingen tycker det är så kul som dom borde tycka. Jag slutar och sitter som ett frågetecken. Det blir tyst. Så säger en i min klass: "Det var jag som sjöng". Jag lovar att jag då förstår hur det känns när man vill sjunka genom golvet. Jag vet inte vad jag ska säga för att rädda situationen så jag försöker med att ljudet kanske förändras när det går genom väggen. Lame. Under resten av middagen förblev jag ganska tyst. Ingen mer skönsång för mig. Förmodligen inte för henne heller. Sorry.
Over & Out!

knip igen

kära dagbok

idag när jag nös på bion så åkte min tampong ut

over & out


utegångsförbud

kära dagbok

var hemma hon en kompis tillsammans med två till och kollade på film. råkade somna under filmen och vaknade vid tre när jag skulle vart hemma senast klockan ett. jag har självklart ganska många missade samtal från mamma så jag halvspringer hem tillsammans med tjejkompisen och bestämmer på vägen att messa när man kommit hem. smart som jag är sätter jag då mobilen på ljudlös så mamma inte ska vakna av den. kommer  äntligen hem och i hallen står ingen annan än mamma. hon är as-arg och ber att få kolla på min mobil, hon tror jag har stängt av ljudet för att inte höra när hon ringer så jag ger henne min förklaring som är sann och hon tror självklart inte på den. Fick utegångsförbud för första gången i mitt liv den gången

over & out


jag "kan" mecka

kära dagbok

jag och en tjej till skulle hjälpa en kille att sätta i en ny ruta i hans bil. han hade precis lackat om hela bilen. jag slinter självklart med skruvmejseln medans jag höll på att benda och lirka. gjorde en ganska stor repa i den nya (dock hemmagjorda) lacken. tror inte det gjorde nått eftersom han fick sålt den strax efter, men ändå.

over & out


Som en bäbis

Kära dagbok

När folk ändå har delat med sig lite av sina bajshistorier här kan jag ju berätta om när jag vid relativt vuxen ålder blev sjuk och allt jag åt sprutade ut ur alla hål som finns i princip. En eftermiddag satt jag och kollade lite tv och trodde att det värsta hade gått över när jag plötsligt känner att nää, nu jävlar händer det. Jag rusar till toan men på vägen går det inte att hålla sig så jag känner hur jag bajsar ner mig lite på vägen till toan. Medans jag sitter där och andas ut och försöker klämma ut allt hör jag mamma ropa: Duuu, ska jag torka upp allt som runnit här i hallen?.....
Over & Out

Schvettigt

Kära dagbok

För ett tag sen fick jag med mig ett ragg hem och vi skulle ha lite trevligt där på natten så att säga. Vi satte igång där men jag kunde ju inte undgå att märka att denna snubben svettades så kopiöst mycket så det var helt otroligt. Det bara rann och rann och jag fick bara torka och torka. Tyvärr var han ju ovanpå mig och jag var började oroa mig för om jag skulle drunka i allt svett där ett tag. Kan ju meddela att jag aldrig träffat den killen mer efter det.

Over & Out!


det var inte jag..

kära dagbok

jag glömde slänga mina gamla trosor i tvättkorgen och samma kväll fick jag besök av en killkompis och en tjejkompis. killkompisen gick på toaletten där trosorna låg och kommenterade att dom låg där. jag fick rädda situationen genom att säga att dom var min systers.

over & out


kan inte välja

kära dagbok

ibland så slickar jag på alla godisarna i godisskålen och sen lägger jag tillbaks dom

over & out!


AC

kära dagbok

igår fes min pappa i bilen och tryckte på knappen som gör att luften INNE i bilen cirkulerar runt. jag mådde illa och det berodde inte på att jag var åksjuk.

over & out


sämsta lögnen jag kunde dra

kära dagbok

en gång när jag gick i femman så kissade jag ner mig hos min tjejkompis. skyllde på att jag ramlat in i en gran när vi spelat fotbolle tidigare och att granen då var blöt.

over & out


världens bästa syster

kära dagbok

en gång så lurade jag min syster till att lukta mig i rumpan och så pruttade jag henne i ansiktet

over & out


en sorts fågel

Kära dagbok.

jag brukar peta ut kråkor och skjuta iväg dom när ingen ser.

over & out


gillar inte dig, men ditt fotbollslag

kära dagbok

när min pojkvän var otrogen mot mig så hämnades jag genom att ligga med alla i hans fotbollslag. ångrar det inte.

over & out


bra intryck

kära dagbok

Jag skulle övernatta hos en tjej som jag inte träffat speciellt många gånger. Under kvällen bjuder hon mig på en räkmacka, redan vid första tuggan tycker jag att den smakar lite konstigt men jag åt upp den för att vara artig. Denna räkmacka visar sig senare under kvällen regera ordentligt i mig mage och när vi har lagt oss börjar jag må riktigt illa och känner att jag måste gå upp och spy/skita. Jag smyger försiktigt till dörren och känner sedan att hon har låst den. Jag börjar kallsvettas och väcker henne och berättar att jag måste upp och spy, hon öppnar dörren. På väg mot toan hinner jag inte hålla mig så jag skiter ner hennes brorsas byxor som jag fått låna och när jag väl kommer in och ska sätta mig på toaletten känner jag att jag måste spy, så jag lägger mig i duschen och spyr och skiter om vartannat. Hennes föräldrar vaknar och sen blir allt svart. 

over & out


hallå, är det storm? håll i hatten

kära dagbok.

min syster brukade ringa till en klasskompis som hette Elver för att fråga om Tolver var hemma.

over & out


somliga straffar jag med en gång

Kära dagbok.

Jag och min kompis satt och tjötade i omklädningsrummet efter gymmet. Det var bara vi och 3 andra män i 40 års åldern där. Givetvis går det inte att missa all den skiten ena gubben säger om sin "kärringa" hemma. Konstigt nog så såg vi ett par jättesmå flicktrosor i HERRARNAS omklädningsrum. När männen hade gått in i duschen gömde vi ner dom i gubbens väska i ett ytterfack, med förhoppning om att tanten hemma skulle hitta dom. Kan sluta orättvist, elakt eller bara väldigt roligt. Synd bara att man aldrig fick reda på slutet. Men helt klart gjorde vi en god gärning. Där kan ju inte dom trosorna ligga och skräpa.

over & out

jag är vuxen

kära dagbok.

jag bajsade ner mig & spydde, samtidigt, när jag var 21 år. kände mig inte vuxen den dagen.

over & out


awkward

Kära dagbok.

Det uppstod ett roligt missförstånd när jag sommarjobbade. Jag står och tar igen mig vid ytterdörren till fabriken, för att ta lite luft, när en basig röst närmar sig bakifrån och säger högt: "eyy, mannen, hor e lägget?" "Jo, det är lugnt, lite varm bara", svarar jag, för jag trodde han skulle skicka in mig till min arbetsplats igen. "Eyy, tjännar du micke?" frågar han istället. "Tjänar mycket? Njae, sådär 100kr i timmen typ", säger jag och tror att han tycker att jag inte jobbar tillräckligt för pengarna. "Hahaha, nej, fifan, altzå, tjännar du micke, han därborta?" .. "Vadå, tjänar jag Micke?" tänker jag, vad menar han.....och så klarnar det: "jaha, om jag Känner Micke?...ja, han går på min skola." och det var den diskussionen. 

over & out!

fotointresse?

kära dagbok.

jag lånade pappas systemkamera nyligen för att ta lite privata kort (nakenkort). Trodde dock att jag hade raderat bilderna från kameran! Några dagar efter vill pappa prata med mig och det första han säger är "jag hoppas inte du lägger in sånna bilder på facebook"! Var inte LITE svårt att se pappa i ögonen efter det där!

over & out


populärt med läxa?

kära dagbok.

 i åttan när vi hade sexualkunskap berättade våran lärare hur det kändes att ha analsex utifrån egna erfarenheter och sen gav hon oss läxa att gå hem och onanera. ingen som kände för att göra läxan det året i alla fall.

over & out!


ibland skulle man bara varit tyst....

Kära dagbok

När jag gick på mellanstadiet hade jag en ovana att prata lite för mycket och tänka lite för lite. Sååå, en dag står jag och babblar på med en kompis om hur äcklig maten i våran skola är och att tanterna i köket är om möjligt ännu äckligare. Jag slänger ur mig både det ena och det andra och kallar köttgrytan för fettgryta, tomatsoppan för menssopp etc. Självklart är jag tvungen att tillägga att fettet och mensen säkert kommer från våra tjocka mattant som serverar oss maten varje dag. Mitt i allt detta trevliga prat hör jag en harkling bakom mig och självklart står våran förtjusande mattant där. Tror ni jag vågade äta i skolan efter det?

Over & out!


pinsamt fisljud

Kära dagbok

När jag var ungefär 10 år skulle jag äntligen få sova över med två killar och min tjejkompis. Det var ju rätt coola killar och jag och min tjejkompis hade längtat efter denna kvällen så länge. När vi ska gå och lägga oss råkar jag dra foten mot våra knottriga(och otroligt fula) tapeter och friktionen gör att det uppkommer ett slags läte som låter precis som en fjärt. Självklart anklagas jag för detta och i mitt generade och ursäktande tillstånd springer jag in och låser in mig toaletten och börjar gråta som aldrig förr. Det var första och sista gången jag vågade sova över med dom killarna.

over & out!


snorloska

kära dagbok.

jag & mina tjejkompisar drog varsin snorloska i en killes vattenflaska en gång. han märkte inget.

over & out!


hämnden är ljuv

kära dagbok.

jag har stoppat en dryg killes tandborse i rumpan. men det var rätt åt honom.

over & out!


RSS 2.0